Glædelig jul

Glædelig jul

2022 lakker mod enden og dermed er det blevet tid til at reflektere over, hvad vi har opnået i 2022. For 2022 har været et begivenhedsrigt år.

Vi har bl.a. sat fokus på Sjælland og øernes investeringspotentiale sammen med Byggesocietetet, og vi har afholdt vores første konference, Udviklingskonferencen 2022 - Mulighedernes Sjælland, hvor +350 gæster deltog. Vi har i samarbejde med Akademikerne og Erhvervshus Sjælland vist akademikere, at der er spændende muligheder i regionen – og at man både kan bosætte sig og få en karriere uden for hovedstadsområdet.

I 2022 har vi samlet mennesker fra hele regionen og på tværs af sektorer for at tale om, hvordan vi sammen indfrier det enorme potentiale, Sjælland og øerne har. For vores region er mulighedernes region. På Sjælland og øerne er der nemlig plads til at leve, skabe og gro. Det kan vi være stolte af og det bør vores selvforståelse i højere grad afspejle.

Sjællands Udviklingsalliance vil derfor fortsætte med at fortælle om alle succeserne, vi oplever i vores hverdag på Sjælland og øerne. Vi vil fortsætte med at fremhæve ildsjælene, de engagerede og udviklingsorienterede virksomheder, vores stærke foreningsliv og uddannelser samt alle vores kvaliteter og styrkepositioner.

Ambitionen om at skabe netværk mellem mennesker, der kan få ting til at ske og forbinde de gode ideer med den kapital, som kan føre dem ud i livet, har givet mange succeser i 2022. Et eksempel er de grønne Andelsbusser på Møn, som er et partnerskab mellem Andel, Sjællands Udviklingsalliance, Region Sjælland samt Stevns og Vordingborg kommuner. Andelsbusserne er et nytænkende koncept, der sikrer grøn omstilling, og samtidig får endnu flere borgere og turister ud for at opleve vores de unikke naturområder.

I 2023 kan du glæde dig til Udviklingskonferencen 2023, hvor du bl.a. kan møde inspirerende mennesker og dygtige virksomheder. Udviklingskonferencen finder sted den 27. september 2023, så sæt allerede kryds i kalenderen nu.

Vi ser frem til at skabe flere netværk og partnerskaber i 2023. Og vi glæder os til at bidrage til at tale vores region op og skabe stolthed omkring det, vi er gode til sammen med dig.   

God jul og godt nytår til dig og din familie

Fra alle os i Sjællands Udviklingsalliance