Bisca

Bisca

Mød en af vores rollemodeller for virksomheder i Region Sjælland: Bisca. Bisca er den succesrige kageproducent på Møn, hvor man sætter en ære i det lokale bagværk, der leveres til Danmark og resten af verden.

Bisca - mere end 130 års kagetradition

Historien om Bisca går tilbage til 1890, hvor den unge Karen Volf startede et bageri i Hellerup, der lavede sand- og honningkager. I de kommende årtier udviklede Karen Volf, hendes mand og børn bagerforretningen til også at have et konditori og et kiksebageri med de klassiske Digestive kiks og Mariekiks, som vi også kender i dag. Da Karen Volf dør i 1946 tog andre over og videreførte bageriet og dets stolte traditioner.

Vi stræber efter den samme kvalitet og tradition, der har kendetegnet os, siden Karen Volf solgte de første kager i 1890.
Anders Holmström, fabrikschef
Møns Klint 3, Bisca

Lokal produktion med kager til hele verden

I 1968 var der behov for større lager- og produktionsfaciliteter og derfor valgte man at flytte hele produktionen til Stege på Møn. I løbet af 70’erne tredoblede man kapaciteten, etablerede et eksportanlæg og selskabet Karen Volf International A/S, så man kunne sælge de klassiske danske småkager og butter cookies til resten af verden.

Bisca

Blandt nogle af de store langdistance-succeser er Danish Butter Cookies til Kina og USA. Succesen i Danmark og resten af verden begrunder Bisca blandt med, at Bisca er lavet på gode råvarer.

Jeg er sikker på, at vores kager er en succes her mere end 130 år efter fordi, vi hele tiden har haft fokus på at levere bagværk af den høje kvalitet, som også Karen Volf blev kendt for.
Anders Holmström, fabrikschef 

Karen Volf, Snøfler og MØN

I dag er Bisca det samlende koncernnavn for bageriet, hvor der produceres kager under de kendte mærker Karen Volf, Snøfler og MØN. Bisca er udnævnt til kongelig Hofleverandør af kager til Hendes Majestæt Dronning Margrethe og det danske hof. Selve bageriet i Stege har omkring 250 medarbejdere og er dermed den største private arbejdsplads i Vordingborg Kommune. Og på Bisca er man glad over at have fastholdt de lokale arbejdspladser.

Vi er rigtig stolte over, at vi har fastholdt den lokale produktion af kiks og kager i Stege – også i de perioder, hvor andre virksomheder har flyttet produktionen mod Asien og Østeuropa.
Anders Holmström, fabrikschef
Bisca

Kager der fornyer sig

Selv med 130 års kagetradition bliver Bisca ved med at forny og udvikle deres produkter. Smag er alfa og omega for deres bagværk, og de går ikke på kompromis, når de vælger råvarer og udvikler nye produkter. I 2015 afskaffede de al brug af buræg og bruger i dag kun frilandsæg i kagerne. I 2016 introducerede de deres første økologiske småkager, og som noget helt nyt har de nu også lavet økologiske og veganske æbleskiver, der er 100% plantebaseret.

Vores bageri på Møn producerer hvert år over 2 kg kiks og kager per dansker. Til jul er vores æbleskiver, vaniljekranse, og pebernødder meget populære, mens vores kammerjunker er den helt store danske sommerklassiker.
Anders Holmström, fabrikschef 
Bisca

Om Bisca A/S

Bisca A/S ligger i Stege og er den største arbejdsplads i Vordingborg Kommune. Produktionen udgør et bredt udvalg indenfor kiks og kager. Det drejer sig blandt andet om lagkagebunde, tvebakker, kammerjunkere, franske vafler, grovkiks, pebernødder, brunkager og æbleskiver. Bisca er markedsledende i Danmark, og produktionen er primært rettet mod det skandinaviske og nordeuropæiske marked, men der er også interesse for en række af produkterne i Asien og USA. Blandt nogle af de store langdistance-succeser er: Danish Butter Cookies til USA og Kina. Bisca er kongelig hofleverandør, og blandt deres mest kendte brands er kagerne fra Karen Volf.

Læs mere om Bisca  her