Virtual Hive

Virtual Hive

Nyhed

Virtual Hive, en 3D-eventplatform til virtuelle og hybride konferencer, møder og messer, har modtaget en kapitalindsprøjtning fra Impagt Invest Sjælland og Spring Nordic, der er partnere til Sjællands Udviklingsalliance.

Virtual Hive

Virtual Hive er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i 3D-møde- og eventplatform til virtuelle og hybride konferencer, møder og messer. Virtual Hive har over 20 års erfaring fra den fysiske møde-, event- og messeindustri og ved derfor, hvad der skal til for at skabe en digital platform, der kan supplere eller direkte konkurrere med det fysiske møde.

Virtual Hive skaber arkitektoniske 3D-opbyggede, virtuelle universer, som du kender det fra fysiske messer med messestande, hvor du kan få præsenteret produkter og mødes med repræsentanter fra en række virksomheder. Ved scenen kan du lytte til indlæg og deltage i debatter med keynote-speakers fra hele verden, og du kan besøge tematiserede hotspots eller finde svar på de mest stillede spørgsmål i Q&A-området. Præcis som ved fysiske messer - den eneste forskel er, at det hele foregår i virkelighedstro, virtuelle venues.

I en tid hvor Covid19-pandemien stadig sætter restriktioner for at rejse ud og mødes fysisk, er Virtual Hive en engagerende måde at mødes på digitalt. Lyd og billede er i absolut særklasse, og der er indtænkt en række funktionaliteter, som virker dialogskabende, styrker læringen og fastholder de besøgende gennem uforglemmelige brugeroplevelser. Det er en ny vinkel på det digitale møde, som vi i Spring Nordic og Impagt Invest Sjælland ser et stort, globalt potentiale i.
Søren Svanebjerg, Investment Manager, Spring Nordic

Klare fordele ved virtuelle events

Der er klare fordele ved at erstatte eller supplere de fysiske events med de virtuelle. Dels kan eventet strække sig over længere tid, og dels kan det nå længere ud geografisk, hvilket kan øge samhandel og skabe vækst på nye markeder. Derudover er det lettere og billigere at deltage i virtuelle events, hvilket øger antallet af deltagere. Sidst men ikke mindst, er der en miljømæssig gevinst, da færre skal rejse til et venue.

Vi forventer ikke, at virtuelle møder kommer til at erstatte de fysiske møder. Men de data, der kan indhentes, og det øgede deltagerantal, når man mødes digitalt, skaber et værdifuldt supplement for virksomhederne. Herigennem kan man eksempelvis tilpasse brugeroplevelsen løbende, ligesom virksomhederne kan få unik viden om kunders adfærd og interesser.
Søren Svanebjerg, Investment Manager, Spring Nordic

Accelerere salgs- og markedsindsatsen

Investeringen fra Spring Nordic og Impagt Invest Sjælland skal bruges til at accelerere salgs- og markedsindsatsen på et tidspunkt, hvor Covid19-pandemien har skabt et unikt ”window-of-opportunity” for Virtual Hives fremtidige vækst. Virtual Hive har potentiale til at blive en af de globalt markedsledende virksomheder indenfor skræddersyede, virtuelle events og møder.

Indtil videre har investeringen resulteret i seks nyansættelser. Samtidig har det åbnet døren for at få en række mindre investorer med ombord, ligesom Vækstfonden har besluttet at matche investeringen fra Spring Nordic og Impagt Invest Sjælland.

Om Virtual Hive

Virtual Hive er en digital 3D-mødeplatform til virtuelle eller hybride konferencer, møder, messer og events. Gennem state-of-the-art eventteknologi og mere end 20 års viden om menneskelig adfærd skaber Virtual Hive deltagerfastholdelse, uforglemmelige oplevelser, engagement, effektiv læring og ikke mindst forretningsvækst for virksomheder og eventejere i den virtuelle mødeverden.

Læs mere om Virtual Hive her

Om Spring Nordic

Fonden Spring Nordic hjælper innovative virksomheder til vækst og udvikling. Spring Nordic investerer enten selv gennem Fonden Spring Nordic – eller via investeringsselskabet Impagt Invest Sjælland A/S, som er ejet af Andel A.m.b.a. og Sparekassen Sjælland-Fyn. Fokus er på teknologibaserede, bæredygtige virksomheder, primært inden for cleantech, hard- og software, energi, industri og fødevarer.

Læs mere om Spring Nordic her