Dansk Tang
Mød en af vores rollemodeller for virksomheder i Region Sjælland: Dansk Tang. Dansk Tang er en fødevarevirksomhed, der arbejder med frisk, tørret og granuleret tang.
Dansk Tang
Claus Marcussen er CEO i Dansk Tang medlem af Sjællands Udviklingsalliance. Dansk Tang er en virksomhed der spiller på mange tangenter: Oplevelsesøkonomi, fødevarer og målet om at blive CO2-negative som de første i Danmark.
Derfor samarbejder de bredt og har mange kontaktflader. Blandt andre med Roskilde Universitet, Region Sjælland, Sparekassen Sjælland-Fyn og Destination Sjælland, som alle er med i Sjællands Udviklingsalliance.
Vil du ligesom Claus og Dansk Tang være medlem af i Sjællands Udviklingsalliance, kan du blive det her:
Om Dansk Tang
Dansk Tang er en dansk fødevarevirksomhed, der arbejder med frisk, tørret og granuleret tang.
Sammen med flere af verdens bedste restauranter er Dansk Tang med til at udvikle brugen af tang indenfor det gastronomiske felt.
Dansk Tang producerer også selv tangprodukter med tang. Tang er en bæredygtig og uudnyttet ressource, som Dansk Tang selv høster og udleder derved ingen CO2.